Tiden

bara rinner iväg med en väldans fart.
Snart blir vår lille knodd 4 månader, snart ett år sedan vi fick +:et. Hjälp hjälp, ta vara på tiden, det är något man lär sig!

Ännu en midsommar har gått, afton- grillade vi här hemma tillsammans med Lillasyster m. familj, två små bröder samt pappan till den minsta. Och självklart mina två älsklingar <3 Var kanon trevligt!

Dagen- var vi hemma hos tog det lugnt, sedan bar det iväg till äldre syster m.familj ute i flokerud och grillade. Jag och Vicke var dock dom enda som var på topp hehe. Men dom andra hade väl en bra dag innan så dom fick lov att vara lite slöa. Men det hindrade inte deras underbara son som var på hugget.. Tuvis och Caspian låg och sov under största delen av kvällen.

Varje dag händer det något nytt med Caspian, otroligt som dom lär sig dom små liven. Han skrattar för fullt om dagarna och är allmänt nöjd. Det gillar mamma starkt.

Var nere hos Simone en sväng igår, Max kom och tittade nyfiken på Caspian, och Caspian brast i skratt hehe. Så härligt o se!

Fick jaga ut nån sorts fjäril i morse, fy o fara så äcklig. Öppnade balkong dörr och fönster helt och hållet. Huh, får rysningar!

Men nu ligger liten i barnvagnen och sover så ska ta en dusch o göra mig klar, sedan får jag hundbesök =D

Ha en underbar dag alla!

Oj oj oj...

Vad händer här???
Var ju ett bra tag sen jag skrev, totalt glömt bort denna.
Trodde jag skulle blogga en massa nu när han har kommit, våran lilla prins som idag blir 3,5 månad.
Så, så längesen var det jag skrev =S

Får väl göra lite uppdatering nu då ist.
Som sagt, 3 månader drygt är Caspian nu och dagarna rullar på galant som om man inte gjort annat än att varit mamma till denna lilla gosse.
Känns som han varit med oss hela tiden, snart ett år sen vi fick beskedet att vi skulle bli föräldrar. Tiiiden går fruktansvärt fort.

Med dopet avklarat känns det som en sten lättat, skönt att ha det gjort och det kunde inte bli mer perfekt. Alla nära och kära, prästen som döpt både mig och Christer, och nu även Caspian.
Söta Elin som ställde upp och sjöng så vackert för vårt under.

Och NU väntar jag på att bli faster, 26e juni är det beräknat så kan ju bli vilken dag som helst nu.
Och faster btw, låter så gammalt =D Tur jag är moster till tre små charmtroll som håller mig ung !

Sen väntar jag och längtar efter en annan ankomst, Magdalena&Krister som ska få sitt mirakel 28 aug. Längtar längtar, så till skellefteå blir det framöver, tjoho !

Sist men inte minst, Simone min käre vän, längtar till deras lilla dotter ska titta ut också..

Har jag glömt nån? Nån mer som ska ha barn ?? :D Skvallra då till mig hehe

Alltså, mycket att se fram emot under sommaren/hösten. Blir kanonbra detta!

Jag ska försöka att uppdatera här så gott jag kan, men nu blir det att krypa ner bredvid goaste prinsen som ligger och sover sött i mamma & pappas säng.

<3

RSS 2.0